lauantai 20. marraskuuta 2021

Jos olisin neekeri, en jaksaisi ulista siitä että olen neekeri. Enempi ulisisin siitä että koiraksi "Musti" nimiteltäisiin ;) #SeppoLehto #ValkoinenNeekeri #Neekeri #Negro


Jos olisin neekeri, en jaksaisi ulista siitä että olen neekeri. Enempi ulisisin siitä että koiraksi "Musti" nimiteltäisiin ;) #SeppoLehto #ValkoinenNeekeri #Neekeri #Negro ;)

Valontuoja valaistumisen mestari Lehto Seppo kansakunnallinen bodhisattva tunnettu tamperelainen
Kansakunnallinen valontuoja bodhisattva ja kansakunnan muisti Seppo Lehto historioitsija 

= Valitse tamperelaisten / suomalaisten perusoikeuksien ja etujen ajaja Tampereen eduskuntaan 2023 kansakunnallinen valontuoja Seppo Lehto äärimmäisen oikealla ja valitettavan oikeassa islamista ja maahanmuutosta.

Asuntoja asunnottomille suomalaisille, pakolaisten vastaanotto seis. Eduskuntaan valtuustoihin maahanmuuttokriitikoita hyysärihölmöjen sijaan

Kertokaa tämä tuttavillenne somessa = Jakakaa Jaa-toiminnolla:

Jos olisin neekeri, en jaksaisi ulista siitä että olen neekeri. Enempi ulisisin siitä että koiraksi "Musti" nimiteltäisiin ;) #SeppoLehto #ValkoinenNeekeri #Neekeri #Negro ;)Seppo Lehto historioitsija, kulttuurihistorioitsija, mies joka ei ole Montenegrosta, eikä neekerimaasta, neekerijoen varrelta vaan Silvotusta tynkä-Suomesta.

https://Valkoinen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto eduskuntaan valkoisemman tulevaisuuden asialla?


-----------------
---------------------------------

Ei kommentteja: